Alla inlägg den 31 augusti 2013

Av Jenny Landin - 31 augusti 2013 09:24

Som rubriken lyder så är är just nu livet förträffligt. Mår som en prinsessa här på Tisarstrands camping. Jag har börjat arbetsdagen med världens bästa Bengt Öhlund här på campingen, skönare snubbe får man leta länge efter, jag kommer att dela sysslor med den mannen denna dag ända fram till maskeraden ikväll. Det ska verkligen bli superkul, det är så jädra skoj att få klä ut sig och spexa. Men vad jag skall vara förtäljer inte historien ;)
Det kommer lite ugnsrengöring imellanåt så detta inlägg tar sin tid att författa. Men jag antar att denna dag innehåller lite toastäd, städ och lite annan städ - precis som det ska vara, man har ju faktiskt nytta av kunskaperna från städföretaget. Sen hoppas jag att jag får organisera nåt idag för det älskar jag. Det är så kul med alla härliga gäster här på campingen, kul att få användning av sina skills på det sociala planet ;)
Mår ljuvligt, går inte att sticka under stol med. Ja eller jo, smaken i munnen är väll inte alltigenom underbar men vad är väll det när allting kommer kring.
Nu ska jag ta mig an ungsluckan med liv och lust :)

[Bild]

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards